Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
We zijn namelijk een incassobureau dat werkt met het no cure, no pay systeem.

Misschien wel zo klein dat u denkt, als ik dit via een incassobureau laat innen, kost het meer dan dat het opbrengt. Als de schulden op tijd en correct worden betaald, is er meestal niets aan de hand. Hmm Incasso bureaus en Deurwaarders, heb er idd ook mee te maken of gehad. Een aangevraagde betalingsregeling of betalingsuitstel wordt opgevat als een aanbod en een overeenkomst daaromtrent komt pas na schriftelijke acceptatie tot stand. Europees marktleider op het gebied van Credit Management Services en incasso. Mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis en ervaring van haar leden. We zijn namelijk een incassobureau dat werkt met het no cure, no pay systeem.

Automatische incasso is een handige manier van betalen. Ben het ermee eens dat het de kunst is om de waarheden eruit te filteren. Beslag en een nieuw faillissement zijn dan weer mogelijk. De echte wanbetalers daar gelaten, waarom zijn de schuldenaren cru aan de telefoon, verzinnen ze de meest vreemde smoezen etc. Als u niet thuis bent, wordt de dagvaarding in de brievenbus gedeponeerd. Ik ben blij te horen dat niet alle deurwaarders zo.

Door deze garantie kunt u er zeker van zijn dat er ons alles aan gelegen is om uw dubieuze debiteuren op een snelle en efficiŽnte werkwijze tot betaling aan te zetten. Gare du Nord liefert alle Ersatzteile fŁr Ihren CitroŽn DS. Wir liefern sowohl neue, als gebrauchte Teile, alles mit Garantie. Omdat de gestelde termijn meestal iets van binnen 2 dagen ronduit belachelijk is.