Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Wie praat er tegenwoordig niet over 'dure tijden'. Het regent boekjes met bezuinigingstips.

Bezuinigingstips Wie praat er tegenwoordig niet over 'dure tijden'? Het regent boekjes met bezuinigingstips. Probeer te ruilen met vrienden of kennissen,of collega"s. Wil je weten waar anderen in ongeveer dezelfde situatie als jij hun geld aan uitgeven? Vul dan het persoonlijk budgetadvies in.

Kinderen krijgen tegenwoordig rond hun twaalfde hun eerste telefoon, maar die leeftijd gaat steeds verder omlaag. Zonnebloemolie gebruiken om te frituren in plaats van frituurvet. Is je elektrische waterkoker kapot?Koop dan geen nieuwe maar koop een ouderwetse fluitketel.

Het nat van augurken en uitjes gebruiken als slasaus. Heel veel ouders doen dat wel en proberen hun geldzorgen krampachtig buiten het gezichtsveld van de kinderen te houden. Koop geen pendaalemmerzakken meer maar gebruik plastictasjes in je prullenbakken die je krijgt met winkelen. Aan het eind van de dag worden versartikelen vaak voor de halve prijs verkocht. Als ik toen geweten had wat ik nu weet had ik een veel rustiger zwangerschap en kraamtijd gehad. Pak eens wat vaker de fiets,en niet altijd de auto voor kleine stukjes,of overweeg eens om er een brommertje bij te kopen als je een hekel aan fietsen hebt.