Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies.

Hypotheek Hoeveel Kan Ik Lenen Niet alleen de hoogte van uw maximale hypotheek, maar ook de maandlasten hangen dus af van diverse factoren. Voordat u begint aan de speurtocht naar uw eerste of volgende woning, is het handig om een indicatie te hebben van uw financiŽle speelruimte. Bereken hier wat u maximaal kunt lenen en wat u dan aan maandlasten kwijt zult zijn. Postbank heeft verschillende hypotheken die passen bij uw persoonlijke situatie en wensen. Wij geven u dan een globale indicatie van het bedrag dat u kunt lenen voor de aankoop van een huis. De Postbank adviseurs begeleiden en adviseren u kosteloos.

De aflossingsvrije hypotheek is momenteel een populaire hypotheekvorm. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. De Nationale Hypotheek Garantie NHG wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies.

Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Alles is betaalbaar met het extra geld van PrimeLine. Vul uw inkomen en dat van uw partner in, en kies daarna het rentepercentage en het aantal jaren dat de rente vast staat. Vraag de vrijblijvende offerte aan en informeer uzelf optimaal. Deze algemene adviezen zijn geen persoonlijke adviezen. Dat wordt optimaal afgestemd op uw situatie, wensen en behoeften.