Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Wij zorgen voor een geheel vrijblijvende kredietofferte.

Bureau Krediet Registratie Wij zorgen voor een geheel vrijblijvende kredietofferte. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Als u bijvoorbeeld een flexibel krediet, een creditcard of een kredietlimiet op uw betaalrekening of een gsm-abonnement hebt, bent u ook bekend bij het BKR. Tevens geven wij u een uitleg over de diverse vormen van leningen. Vul op het postkantoor het speciale kaartje in en plak er een postzegel op. Diverse financiers zorgen ervoor dat u geld kunt lenen ondanks bkr-notering.

Dit betekent echter niet dat u geen geld kunt lenen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Uiteraard staan wij persoonlijk tot uw beschikking voor een verstandig leenadvies. Hoe is het betalingsverkeer geregeld? Wat kunt u doen als u geld over heeft? Welke vormen van sparen en beleggen zijn er? Lees ook de waarschuwingen en tips. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

WestlandUtrecht Effectenbank is aangesloten bij de Klachtencommissie Dutch Securities Institute. Hier leest u over allerlei manieren om met uw geld om te gaan.