Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Wil je alles weten over het BKR. Lees dan de special over het BKR.

Lenen Geen Bkr Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Indien de krediet faciliteit is ingelost en doorgehaald, blijft deze nog 5 jaar in het systeem staan. Geldproblemen, schuldsanering kunnen opgelost worden ook daar. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten.

In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze. Maak gebruik van de overwaarde van uw eigen woning en los te dure leningen in. Voor de tijdsduur van een kredietregistratie gelden regels. Dit wordt gedaan door het bijhouden van een lijst met diverse coderingen.

Let op, dat uw krediet niet alleen is afgelost, maar ook is doorgehaald!. De redders in nood bleken gewone ordinaire schurken te zijn waar nooit meer iets van vernomen is. Studieschulden, huurachterstanden, hypotheken en onbetaalde energienota's staan niet geregistreerd. Onze juwelencollectie ringen, kettingen, oorbellen, hangers, enz. Dat heeft Laurus donderdag voorbeurs bekend gemaakt.