Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Wilt u uw lening goedkoper maken. Bereken hier uw voordeel.

Woz Lening Wilt u uw lening goedkoper maken? Bereken hier uw voordeel. Wellicht dat uw berekening honderden euro's voordeel oplevert. Behalve de WOZ-waarde, zullen meestal ook andere aspecten van de aanvrager worden meegewogen. Het renteniveau is ook aantrekkelijk, want dat ligt meestal tussen dat van een hypotheek en een consumptief krediet. Het Eigenhuis WOZis ideaal als financiering voor de verbouwing van uw huis. Als u nu het Eigen Huis Krediet aanvraagt bij DSBSLENEN, dan betaalt u de laagste rente. Een afschrift van de gemeentelijke WOZ-waardebepaling is vaak voldoende.

Bekijk dan de mogelijkheden van de zeer aantrekkelijke WOZ-krediet mogelijkheid. Sinds dit jaar zijn er nieuwe kredietvormen op de markt waarbij de voordelen van een hypotheek lagere rente en een doorlopend consumptief krediet flexibel krediet worden gecombineerd. De maandelijkse inkomsten, werkkring en eerdere of andere leningen spelen een minstens zo belangrijke rol bij de acceptatie. De meesten voelen zich vooral aangesprokene door het gunstige tarief. Mocht u vragen hebben, dan helpen onze Financieel Adviseurs u graag verder.

De meeste prijsverhogingen zullen plaatsvinden bij de vast lasten, zoals energie, huur en gemeentelijke heffingen. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting NIBUD heeft berekend dat een modaal gezin 1,3 procent aan koopkracht verliest. Dat de woning als onderpand wordt gegeven vinden de meeste leners geen probleem. Dat laaste, zo blijkt in de praktijk, schrikt veel mensen af om een tweede hypotheek te nemen, De nieuwe kredietvorm vermijdt de kosten van de notaris, taxatie en afsluitprovisie. In eerste geval is de rente niet aftrekbaar; wel verlaagt de schuld van een consumptief krediet zijn vermogen in box 3 en daarmee de belasting die hij in deze box betaalt. Doordat de lonen nauwelijks stijgen en de belasting en de prijzen wel omhoog gaan, gaat de koopkracht van de meeste mensen er op achteruit. In het tweede geval kan de rente worden afgetrokken in box 1, net zoals dat met een hypotheek gebeurt.