Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Ze durven er niet bij te zeggen hoeveel die schulden bedragen.

Schuld Sanering Die criminele eilanden hebben na deze sanering volgend jaar weer een sanering nodig ! the never ending story . En van de andere kant blijven onze grenzen open staan voor het criminele tuig van de Antillen. Ze durven er niet bij te zeggen hoeveel die schulden bedragen. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Nederland kan beginnen met het saneren van de schulden van de Nederlandse Antillen, Sint Maarten en Curaçao. De werkende Nedrlandse bevolking kan nog wel wat verder uitgemolken worden. Ank Bijleveld -Schouten CDA, staatssecretaris van Binnenlandse Zaken. Ben je al vergeten?Wij zijn de laatsten die erover kunnen beginnen.

Ik zag gisteren Bosje nog op TV, die niet begreep waarom steeds meer en meer mensen neigen naar Wilders en Verdonk. Hoe komt het dat ik steeds meer symphatie krijg voor Wilders en Verdonk. Zolang Nederland maar met een flinke zak geld ons belastinggeld komt dan worden we daar met open armen ontvangen.

Angst en euforie liggen op de beursvloer soms dicht bij elkaar. En hoe komt het dan toch dat ik totaal geen respect meer kan opbrengen voor onze bestuurders. Maar dat geeft allemaal niet hoor, ik zal vandaag weer de helft van mijn salaris aan belasting betalen net als vele hardwerkende Nederlanders met mij. Johan Vlemmix bedreigd en beurs, maar voor carnaval maakt ie. Maar dat zijn we wel gewend onderhand nederland heeft momenteel veel armoede in de gezinnen en nederland loopt het geld naar het buitenland te brengen.