Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Zij hebben nu geld ontvangen die ze anders niet zouden krijgen.

Veiling Van In Beslag Genomen Autos In Belgie Tot heden heb ik geen enkele cent van de alimentatie voor mijn levensonderhoud ontvangen. Een week later werd mij duidelijk welk spel men speelde. Hoewel er geen voorlopige uitspraak door de Rechter werd geveld, beweerde de advocaat van de buren van wel. De honden mochten echter desondanks bij mij blijven. Het laatste werk van de op 3 mei overleden Appel maakt deel uit van de expositie Kunst per Post, die tot en met 10 december is te zien. Dieren worden als goederen behandeld om leed te veroorzaken aan de eigenaren en de dieren.

Maar met een bmw van 40000 euro en maar 10 maanden oud ,hou ik me liever aan de wettelijke limieten . Moest ik met een 10 jaar oude auto rijden zou ik zeggen ,we zien wel . En wie zijn daar de dupe van??? De huisdieren! En ligt het nou aan mij, maar de asielen zitten toch propvol? Ik walg hier dan ook ontzettend van en ik ga mij sterk maken voor die arme dieren. Deurwaarders weten over het algemeen dat de liefde voor een huisdier ver gaat. Oh ja, is het trouwens aantoonbaar dat de honden op naam staan van die vriend? Overigens moet ik zeggen dat je wel hele lieve vrienden hebt. Mijn steun heb je om hier akie voor te gaan ondernemen.

Nu ik dit verhaal weer lees, krijg ik weer de kriebels om hier werk van te maken. Via een kennis werd ik er echter op attent gemaakt. Mijn vraag aan de griffier van de Rechtbank wie die overlast zal moet bepalen, wist deze niet te beantwoorden. Premier CB-bakkies kun je gevoegelijk laten liggen. Zij hebben nu geld ontvangen die ze anders niet zouden krijgen. Anders kan het even goed een idioot met de grootste raamplakker geweest zijn hé.

Dit is zelfs uitgebreid op het nieuws te zien geweest. Een dier is geen handelswaar, maar een levend wezen die ook zijn rechten heeft. Alle 3 buren, die ook de bomen weg wilden hebben, zijn op die film te zien. Mijn auto alsook ik waren op die dag, dat de auto zou worden verkocht, netjes thuis. Helaas is het voor een deurwaarder een effectief middel. Men pest dus eerst de eigenaren weg door één rechtzaak naar de andere te starten, om dan een huis ver onder de waarde te kunnen overnemen.

Ik liet hen weten, dat ik op zo korte termijn woendagmiddag 16. Lientje mocht eveneens blijven als gezelschap voor ons oudje Kyra. Grapje is ook, dat ik helemaal géén schopje bezit !!! Met de Rechter was tevens afgesproken, dat ik die week de hoopjes zou laten liggen.