Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Zo bezien is de schuld van de Antillen nog niet zo extreem hoog.

Schuld Kom op wilders laat zien waar je voor staat en houd die domme leugenachtige figuren tegen. En dan vul ik liever gaten in de begroting of haal ik de noodzaak van de voedselbanken weg. Tenzij iemand kan uitleggen hoe Nederland hier beter van wordt. Autonoom ja, maar wel met een flinke structurele financiele injectie. Ik vind het argument van slavernij nou echt nergens op slaan Sam, volgens mij hebben we het over financiel wanbestuur. Op de een of andere manier is Den Haag niet in staat om controle uit te oefenen op deze eilanden. Mijn God heeft mij vergeven, met een stalen gezicht.

Arme eilanden, dan kan je ze toch niet aandoen, ze zullen het weinige dat ze hebben ook nog eens met haar willen delen. Als er zoveel beloning tegenover financieel wanbeheer staat zullen ze over een aantal jaar hetzelfde trukje uithalen. Ik ben niet zo`n voorstander van extreem gedrag maar soms is het een verademing. Ik heb nooit het gevoel gehad dat God me veroordeelde. Mensen, dit geld wordt graag betaald door Onze Overheid. Dus als je tegen steun aan de Antillen bent, moet je ook tegen steun voor de Noordelijke provincies en Limburg zijn die krijgen namelijk ook aardig wat. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat mijn eventuele voorouders ooit hebben uitgespookt. Maar dan nog, ook zou ik het betalen dan zou je mij niet bij elke geldscheet die het kabinet liet gaan klagen. Ik denk ook dat we over een paar jar weer zo`n bedrag moeten gaan betalen omdat het zogenaamde toezicht warschijnlijk weinig voorsteld.

Leen alleen geld als je zeker weer dat je het snel weer kunt terugbetalen. Je weet toch ook wel dat ze al jaren grotendeels autonoom zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 1x per week een overzicht van de nieuwe artikelen op Sync.