Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Zodra de overeenkomst is ondertekend, kan u over het geld beschikken.

Hebt u besloten te kopen, te bouwen of te renoveren? In de meeste gevallen zult u een lening nodig hebben om uw dromen waar te maken. Een vertrouwelijk gesprek wijst uit wat uw noden en mogelijkheden zijn. Geld nodig, geld lenen, een hypotheek, auto financiering, lening of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente. Om de hoge bouwgrondkost te compenseren is men vaak een kleinere oppervlakte gaan bouwen. De bijzonder lage rentevoeten van de laatste jaren kunnen ook een voordeel betekenen voor mensen die oudere leningen terugbetalen.

Vul de online aanvraag inZe wordt meteen behandeld. Ons doel hierbij is voornamelijk een groot publiek informeren over de huidige kunst activiteiten, die zich afspelen binnen Nederland. Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken? Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u. In de landelijke gebieden daarentegen blijft de woningbouw floreren.

Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. Een bijzonder laag tarief voor chauffeurs jonger dan 30. Minder belastingen betalen dankzij uw woning als aftrekpost?Wij helpen. Geld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening of een persoonlijk krediet.

Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Voor al uw plannen of grotere aankopen die u meteen wil realiseren. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen. Plan uw mensualiteiten in functie van uw specifieke projecten.